Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj & Ariana Grande – “Bed”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj & Ariana Grande – “Bed”

Jarenlang gold Nicki Minaj als de populairste rapster ter wereld, maar afgelopen zomer bracht Cardi B daar verandering in. Nicki voelde onverwacht een hete adem in haar nek en al snel werd duidelijk dat Nicki en Cardi aan elkaar gewaagd zijn. Terwijl Nicki vroeger met o.a. David Guetta, Justin Bieber, … wist samen te werken, deed Cardi het met o.a. Bruno Mars, Migos en Maroon 5. Nicki Minaj laat zich echter niet doen en wil met haar nieuwe album Queen haar troon terug veroveren. Haar nieuwste single is er één met de Amerikaanse popster Ariana Grande, die na de aanslag op haar concert in Manchester een jaar uit de spotlights verdween, maar nu met een nieuw album komt.

Nicki Minaj en Ariana Grande zijn een match ‘made in heaven’. Nadat hun eerdere samenwerking op Jessie J’s “Bang Bang” wereldwijd een succes werd, bundelden ze ook deze keer hun krachten. De nieuwe single “Bed” heeft het sexy gehalte dat we van de twee verwacht hadden. Terwijl Nicki haar lijntjes ‘spit’, zingt Ariana zoals altijd enorm overtuigend en dat levert zonder twijfel een leuke single op. Het nummer wil duidelijk de fans van beide artiesten pleasen en dat zal ook lukken, want beide artiesten weten hun troeven uit te spelen.

Nicki Minaj komt op 8 augustus met haar nieuwe album Queen, wat ze op 6 maart 2019 in het Brusselse Paleis 12 zal voorstellen.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande - "yes, and?"

En daar is ze dan. Eindelijk. Fans hebben eventjes mogen wachten op de terugkeer van Ariana Grande, toch wel dé popprinses tussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Bongos" (feat. Megan Thee Stallion)

De laatste keer dat Cardi B en Megan Thee Stallion samenwerkten aan een nummer, leverde dat niet alleen een wereldhit op, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CXLOE – “Cheating On Myself”

Hoewel velen nog niet van CXLOE gehoord zullen hebben, mag je jezelf gerust een grote artiest noemen als je al teksten schreef…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.