Features

Vrienden van “Den Beir” – ’t Hof Van Commerce

Op 12 juni verschijnt de documentaire ‘Wien is ’t Hof van Commerce’ over ’t Hof Van Commerce op dvd en kan je hem aanschaffen waar je maar wilt. Om dat nog wat extra in de kijker te zetten, vroegen we aan DJ 4T4 (Kristof Michiels) van de groep om voor ons een playlist te maken met muziek die centraal staat in de documentaire. Het is meteen ook de eerste van onze ‘artist curated playlist’ die we op jou loslaten. Binnenkort volgen er nog veel meer.

Kort en bondig had Kristof Michiels het volgende te zeggen over de playlist: “De playlist is uitleg bij de film. De film is ook de uitleg van de playlist.” Hij is zelf de regisseur van de documentaire en Wien is ’t Hof van Commerce is eigenlijk een gigantisch audiovisueel feestje. Het één vult het ander aan. De muziek is de rode draad doorheen de film en via de playlist kom je eigenlijk al het een en ander te weten over de film. In de lijst heel wat bekende artiesten en compagnons de route van ’t Hof, dus hun muziek kon in de film én in de playlist niet ontbreken. In de lijst dus onder meer Het Zesde Metaal, Coely, Marcel Vanthilt en natuurlijk heel wat ’t Hof Van Commerce.

Ben je zelf een artiest die voor ons een playlist wilt maken op Spotify of ben je fan van een artiest waarvan je wel eens een playlist wilt horen? Zend dan zeker een mailtje naar beir@dansendeberen.be en we bekijken wat mogelijk is.

3364 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FeaturesUitgelicht

De 25 beste Belgische singles van 2018

In België hebben we te maken met een erg fijne muziekindustrie. Het gaat zelfs zo ver dat er bijna wekelijks interessante releases…
LiveRecensies

Crammerock 2018: Festivaldag 2

Nadat we gisteren mooie optredens van o.a. dEUS, Emma Bale, Hooverphonic, Miles Kane, … zagen (dag 1), hebben we ook op de…
LiveRecensies

't Hof Van Commerce @ De Kreun: Onuitwisbare culturele avond

Op de vooravond van de Ronde Van Vlaanderen vliegen de Kortrijkzanen niet als wilde muizen over de stad heen. De net geopende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.