Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Honne – “Location Unknown” ft. Georgia & “306”

Als je een beetje de wereld van electropop volgt, zal de comeback van Honne je enkele maanden geleden zeker niet ontgaan zijn. We kregen ineens twee songs in ons gezicht gesmeten. Gelukkig konden zowel “Day 1” als “Sometimes” ons bekoren. Precies een maand later kregen we, samen met singles “Me & You” & “I Just Wanna Go Back”, via een facebookpost van het duo te horen dat de nieuwe plaat nog niet voor meteen is. 24 augustus komt Love Me/Love Me Not uit. Maar als troost krijg je elke laatste vrijdag van de maand twee nieuwe tracks te horen, zodat je tegen het album alle nummers hebt gehoord. Een fenomeen dat in blijkt te zijn, want onze eigen elektropop-held Warhola doet ook iets in die richting.

Maar dus: zo gezegd zo gedaan, ook deze vrijdag kregen we twee nieuwe nummers. Voor de eerste, “Location Unknown”, spanden ze hun krachten samen met de relatief onbekende elektropop-zangeres Georgia. Het resultaat is een typisch Honne-nummer. De helft van de strofes neemt Georgia voor haar rekening, de andere helft doet Honne zelf. Een leuk refrein, maar voor de rest niet veel speciaals. Op “306” gaat het duo aan de slag met wat autotune. Dat voelt na de eerste luisterbeurt wat vreemd aan, maar na enkele keren luisteren, is het best wel een leuke afwisseling. Voor de rest wordt het nummer ondersteund door een eenvoudige hiphop-beat. Niet meteen Honne’s sterkste nummer, maar ook absoluut geen slecht nummer. Ook houden we nog even onze adem in of deze nieuwe manier van albums releasen wel een sterk plan is, het concept ‘album’ kan zo wel eens een andere betekenis krijgen…

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "COMING HOME" (feat. NIKI)

Voor wie nog niet op de hoogte was, het Britse producersduo HONNE is terug van weggeweest. Na hun laatste, dromerige album no song…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles HONNE - “IDGAF ABOUT PAIN” & “NOW I’M ALONE” (feat. Sofía Valdés)

Het was een tijdje ijzig stil rond het Britse producersduo HONNE, maar nu zijn de twee weer helemaal terug van weggeweest. Sterker…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE - "WHAT WOULD YOU DO?" (feat. Pink Sweat$)

In 2016 dansten we allemaal vrolijk op “Someone That Loves You” van het Londense tweetal HONNE. Sindsdien verschenen er albums bij de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.