Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lenny Kravitz – “Low”

Amper twee weken geleden verraste Lenny Kravitz vriend en vijand met het zeven minuten durende “It’s Enough“. Met de nieuwe single kwam ook de aankondiging dat Lenny’s eerste plaat in vier jaar tijd op 7 september zal verschijnen en Raise Vibration zal heten. De Amerikaanse wereldster is vooral bekend bij het grote publiek dankzij de nummers “Fly Away”, “American Woman” en “Are You Gonna Go My Way?” en is ook een acteur en speelde onder andere mee in ‘The Hunger Games’. Vandaag verscheen het tweede voorproevertje van de plaat met de naam “Low” en ook deze weet ons helemaal te overtuigen.

“Low” ligt goed in het oor en heeft een heel catchy refrein dat men heel snel kan meezingen. Het leuke aan de nummers van Lenny Kravitz is dat de sound ervan steeds een klein beetje verandert, maar nog steeds heel herkenbaar en eigen blijft. “Low” klinkt opnieuw heel funky, net zoals de vorige single “It’s Enough”, en heeft het Chic-achtige gitaartje waar we op slag verliefd op worden. Ook de tweede single weet ons met andere woorden te overtuigen en toont aan dat op Lenny Kravitz nog steeds te rekenen valt als het gaat om catchy rocksongs met funky vibes.

In het kader van zijn Raise Vibration Tour passeert Lenny Kravitz op 15 juni in het Sportpaleis te Antwerpen!

Facebook

 

25 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Lenny Kravitz – “Low””

  1. Tim schreef:

    Euhm … ik denk dat het Mr. Cab Driver was dat Lenny op de kaart heeft gezet 😉
    Zou tegenwoordig natuurlijk niet meer op de radio gedraaid mogen worden wegens ‘te moeilijk’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief