Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “Wrong Turn”

2017 was het jaar van Blanche. Ze nam deel aan het Eurovisie Song Festival, het grootste popspektakel ter wereld, en maakte de Belgen trots. Ze eindigde met “City Lights” vierde in de grote finale en scoorde met het nummer meteen één van de grootste zomerhits van het afgelopen jaar. Het nummer piekte op één in Vlaanderen en behaalde platina. In  januari won ze met haar succesvolle single een MIA voor ‘Hit Van Het Jaar’ en ook haar nominatie voor ‘Doorbraak’ wist de 18-jarige te verzilveren. Blanche liet zich niet onder druk zetten en brengt meer dan een jaar na haar eerste hit eindelijk haar tweede single uit.

De nieuwe single “Wrong Turn” klinkt even modern als “City Lights”. Blanche lijkt haar sound gevonden te hebben en die past enorm goed bij haar stemkleur. Ellie Delvaux, de burgerlijke naam van Blanche, heeft een stem die je uit de duizend herkent en dat werkt alleen maar in haar voordeel. Terwijl Delvaux vaak een schuchtere indruk maakt, blijken haar nummer toch de nodige portie pit te hebben. De dromerige song pakt je vanaf de eerste beat in en en blijft al snel hangen. Een sterke terugkeer voor een beloftevolle zangeres.

25 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief