Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles The Kooks – “All The Time” & “No Pressure”

Vorig jaar vierden The Kooks nog hun vijftienjarig bestaan in onder andere Vorst Nationaal, nu zijn ze daar al terug met nieuwe muziek. De Britten hebben al heel wat hits op hun naam staan zoals onder andere “She Moves In Her Own Way” en “Naive” en brachten in hun carrière al vier platen uit. De vijfde plaat Let’s Go Sunshine komt er aan en verschijnt op 31 augustus, de eerste twee singles “All The Time” en “No Pressure” zijn er nu al.

“All The Time” heeft een pakkend refrein en voelt (ondanks een iets andere sound) aan als een echte The Kooks song! We horen zelfs een viool in het nummer, een instrument dat je normaal gezien niet in een indie rock nummer terug zou vinden. “No Pressure” klinkt iets meer stripped back, maar weet ook te overtuigen dankzij zijn ietwat nostalgische vibe en zijn feelgoodteksten (‘We just havin’ a good time honey’)! De vier jaar wachten waren met andere woorden de moeite waard en de singles voorspellen veel goeds voor eind augustus.

The Kooks spelen op vrijdag 7 juli op de Main Stage van Rock Werchter.

Facebook

Let’s Go Sunshine

 1. Intro
 2. Kids
 3. All the Time
 4. Believe
 5. Fractured and Dazed
 6. Chicken Bone
 7. Four Leaf Clover
 8. Tesco Disco
 9. Honey Bee
 10. Initials for Gainsbourg
 11. Pamela
 12. Picture Frame
 13. Swing Low
 14. Weight of the World
 15. No Pressure

 

16 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief