Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yungblud – “21st Century Liability”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yungblud – “21st Century Liability”

Het Britse supertalent Yungblud heeft vandaag voor het eerst nieuw materiaal gelost sinds het uitbrengen van zijn gelijknamige EP begin dit jaar. Vooral dat ene nummer van die plaat “I Love You, Will You Marry Me” werd, zeker in België, een echte radio-hit. Yungblud brengt een mix van indie, rock met een vleugje hiphop en heeft Arctic Monkeys als grootste inspiratiebron. In de media werd hij zelfs al omschreven als het rebelse kleine broertje van Alex Turner. Als dat geen compliment is!

Op “21st Century Liability” bevestigt de zanger zijn status van nieuw talent. Het nummer is erg puur en zonder al te veel franjes. Het heeft soms zelf wat weg van de Red Hot Chili Peppers .Zoals dat op zijn eerder nummers al goed te horen was neemt Yungblud ook op “21st Century Liability” geen blad voor de mond en laat hij zijn gedachten de vrije loop. Het is duidelijk dat Yungblud van vele markten thuis is. De harde gitaren geven het nummer nog een extra dimensie.

Yungblud staat op vrijdag 17 augustus op Pukkelpop. Daar zal hij zijn Belgisch festivaldebuut maken. Een niet te missen act wat ons betreft!

Youtube / Twitter / Website

Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
LiveRecensies

YUNGBLUD @ Kavka Zappa: Cadeautje voor de trouwe fans

YUNGBLUD behoort tot de meest besproken en spraakmakende artiesten van het moment. Vorig weekend haalde hij de media nog toen hij op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.