Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “Magic Carpet” ft. Coely

Het wordt stilaan tijd dat de Antwerpse DVTCH NORRIS op zijn eigen benen gaat staan. Met singles “Seeking Closure” en “Caught Up” bracht hij eerder al sterk solo-materiaal uit, maar de rapper is toch vooral gekend als sidekick van queen of Belgian hiphop Coely. Hoewel hij al heel wat nationale en internationale shows deed, was dat grotendeels als openingsact of gastartiest. Met zijn nieuwe EP in zicht, lijkt daar nu eindelijk verandering in te komen.

De vlotte flow, aantrekkelijke stem en strakke beats; DVTCH bewees al dat hij het allemaal bezit. “Magic Carpet”, opvolger van single “Playground”, klinkt op dat vlak ook weer puik. DVTCH begint speels aan het nummer, maar brengt er al snel tempo in. Een volwassen sound, die verder gekenmerkt wordt door veel aandacht voor het instrumentale (de lange outro is hier helemaal op zijn plaats) en een toprefrein. Daarvoor hebben we trouwens toch weer Coely te danken, die ook de tweede verse voor haar rekening neemt. Die twee, het blijft een huwelijk dat werkt.

De ep I’M SAD.. I WANNA MAKE IT komt uit op 31 mei 2018. Tickets voor de ep-release in Het Bos in Antwerpen vind je hier.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube / SoundCloud

28 april 2018

About Author

Kim Loosvelt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief