Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “Magic Carpet” ft. Coely

Het wordt stilaan tijd dat de Antwerpse DVTCH NORRIS op zijn eigen benen gaat staan. Met singles “Seeking Closure” en “Caught Up” bracht hij eerder al sterk solo-materiaal uit, maar de rapper is toch vooral gekend als sidekick van queen of Belgian hiphop Coely. Hoewel hij al heel wat nationale en internationale shows deed, was dat grotendeels als openingsact of gastartiest. Met zijn nieuwe EP in zicht, lijkt daar nu eindelijk verandering in te komen.

De vlotte flow, aantrekkelijke stem en strakke beats; DVTCH bewees al dat hij het allemaal bezit. “Magic Carpet”, opvolger van single “Playground”, klinkt op dat vlak ook weer puik. DVTCH begint speels aan het nummer, maar brengt er al snel tempo in. Een volwassen sound, die verder gekenmerkt wordt door veel aandacht voor het instrumentale (de lange outro is hier helemaal op zijn plaats) en een toprefrein. Daarvoor hebben we trouwens toch weer Coely te danken, die ook de tweede verse voor haar rekening neemt. Die twee, het blijft een huwelijk dat werkt.

De ep I’M SAD.. I WANNA MAKE IT komt uit op 31 mei 2018. Tickets voor de ep-release in Het Bos in Antwerpen vind je hier.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube / SoundCloud

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coely - "Run It Up" (feat. Albi X)

Coely, de koningin van de Belgische hiphop, keert vandaag terug naar haar troon. De Antwerpse heeft er een aantal rustige jaren op…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
InstagramLiveRecensies

Fontaines D.C. @ Trix: Tussen lusteloos en grandioos

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar gisteren stond Fontaines D.C. eindelijk nog eens op een podium in ons land….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.