Muzieknieuwtjes

Dansende Beren Feest #02 : The Waltz


Goesting in een vunzig, grungy moshpitje? Dat treft, want op donderdag 3 mei laat noiserock vijftal The Waltz geen spaander heel van de Gentse concertzaal Trefpunt tijdens ons tweede Dansende Beren feest. Terwijl eerdere singles “Charlie Cello” & “Ferocious” nog steeds nazinderen, serveerde The Waltz met “Force Publique” (lees hier ons verdict) twee weken geleden nog een verschroeiend voorproefje van hun nakende debuut EP (najaar 2018). Ongetwijfeld staat er tijdens hun liveset nog meer nieuw EP materiaal op het menu.

The Waltz staat voor een heerlijke mix van snerpende gitaren, atoomsplijtende synths en drums waar het Duitse dikke Bertha kanon bij verbleekt. De mannen misten dan misschien wel (onterecht) de boot naar de finale van Humo’s Rock Rally, onze jury is wel overtuigd en zien The Waltz maar al te graag aantreden op ons – nogal fijne, prettig gestoorde – feestje.

Meer info over het Dansende Beren feest #02 vind je hier.

Facebook / vi.be

25 april 2018

About Author

Jietse Vandenbussche


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief