FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Le 77, Dubioza Kolektiv en 5 andere namen dikken affiche Couleur Café aan!

Over 66 dagen openen de poorten van het Ossegempark in Brussel voor wat een spetterende editie wordt van Couleur Café 2018. Met gevestigde waarden, nieuwkomers en heel wat exoten was de affiche al rijkelijk gevuld en daar voegen zich vandaag de laatste zeven namen aan toe die de line up voor de Red, Green en Stages vervolledigen.

Op vrijdag 29 juni verwelkomt de organisatie de Bosnische ska punkgroep Dubioza Kolektiv. De band stond vorig jaar ook al geprogrammeerd, maar moest helaas op het laatste moment annuleren omwille van paspoortproblemen. De zaterdag krijgen we er maar liefst drie namen bij: het spannende en unieke Belgisch-Congolees-Colombiaans project De Palenque a Matongé, het Colombiaanse duo El Caribefunk en één van de meest beloftevolle DJ’s van eigen bodem AliA. Helaas meldt de organisatie dat Sidiki Diahaté zijn hele zomertour heeft moeten cancelen en daardoor ook niet naar Couleur Café zal afzakken.

Op de laatste dag van het festival krijgen we hoog bezoek uit Mali met Fatouma Diaware die met haar prachtige nummers het hele Ossegempark mag betoveren! Wie zich graag laat onderdompelen in chille reggaevibes mag Chico y Mendes niet missen. Om af te sluiten krijgen we er nog een mooie hip hop naam uit Brussel bij met Le 77. De line up is nu bijna rond met enkel nog de namen voor NIVEAU 4 en een aantal DJ namen te gaan.

Zowel dag- als combi-tickets zijn reeds te koop via Couleur Café!

Een overzicht per dag in alfabetische volgorde (nieuwe toevoeging is onderlijnd):

Vrijdag 29 juni

Alborosie – Amadou & Miriam – Angèle – Damso – Dubioza Kolektif – Ibeyi – Mahalia – Makala, Di-Meh & Slimka – Melanie de Biasio – Oddisee & Good Company – Panda Dub – Selah Sue – TheColorGrey – Togo All Stars

Zaterdag 30 juni

AliA – blackwave. – Chronixx – D’Angelo – De Palenque a MatongéEl Caribefunk – George Clinton – Gregory Porter – Juicy – Leon Bridges – Naâman – Residente – Tank and The Bangas – Témé Tan – The Underachievers

Zondag 1 juli

Calypso Rose – Chicos y Mendez – Chinese Man ft. Youthstar & ASM – Coely – Fatouma Diaware – L’or Du Commun – Lee Fields & The Expressions – Le 77 – Masego – Meta Meta – Milky Chance – Smino – STIKSTOF – Tarrus Riley ft. Dean Fraser & Blak Soil – Young Thug – Ziggy Marley

1361 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café organiseert deze zomer GATE met Pongo, Brihang, Frenetik en meer!

In het Ossegempark is het deze zomer weer opvallend stil, maar het Brusselse festival Couleur Café laat het hoofd niet hangen. Het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café opent de deuren pas in 2022

Het is jammer genoeg geen late aprilgrap: Couleur Café zal ook dit jaar niet doorgaan. Net als vorig jaar trekt de coronacrisis…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Zwangere Guy, Little Simz en meer vervoegen de line-up van Couleur Café 2021!

De drang om deze zomer weer de festivalweides onveilig te maken, groeit met de dag en ook de organisatie van Couleur Café…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.