Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Off Bloom – “Love Actually”

Scandinavië is misschien wel het Europese mekka van toffe electropop. Robyn, Aurora, Lykke Li, … om maar enkele voorbeelden op te sommen. Ook het Deense trio Off Bloom valt onder deze categorie te plaatsen en is sinds hun debuut in 2016 steeds bekender aan het worden. Kers op de taart voor het trio was hun tour met Dua Lipa waarbij ze ook in een uitverkochte Lotto Arena mochten aantreden. Wij zagen in het begin van het jaar veel potentieel in de Deense formatie en maakten van hen een “Grote Beer Van Morgen” en terecht zo lijkt ons na het beluisteren van het nieuwe nummer.

“Love Actually” is iets minder gek dan wat we van de band gewoon zijn, maar de single blinkt wel uit door de strakke elektronische geluiden die gelukkig niet de overhand nemen. “Love Actually” is misschien niet hun beste nummer, maar is wel een perfecte song voor een zomers uitstapje. Tijdens het horen, krijg je het gevoel van vrijheid en is dat niet het gevoel waarnaar we allemaal steven? Wie dus nog op zoek is naar muziek voor de zomer, is bij Off Bloom aan het juiste adres. Een ‘must listen’ voor fans van Mura Masa, Robyn of Kimbra!

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom - "Polaroid Pictures"

Het is ondertussen al bijna drie jaar geleden dat we de grote doorbraak van Off Bloom voorspelden. Vandaag, eind 2020, is die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom - "What We Do"

Off Bloom heeft de afgelopen jaren een hobbelig parcours gereden. Nadat de grote doorbraak nabij leek toen Dua Lipa het drietal meenam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom - "Mona Lisa"

Popmuziek uit het Noorden, we zouden het bijna als een genre apart kunnen klasseren. Het zou in elk geval een genre vol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.