Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus & MØ – “We Are…”

Noah Cyrus is de jongste poulain uit de wereldberoemde Cyrus familie. Op haar zestiende bracht ze haar debuutsingle “Make Me (Cry)” met Labyrinth uit en kreeg heel wat lovende woorden voor haar muzikale stijl. Ook opvolger “Stay Together” viel in de smaak en zorgde ervoor dat ze met Katy Perry op tour mocht. Verder openden haar samenwerkingen met o.a. Marshmello en Alan Walker heel wat deuren en stond ze reeds op de podia van zowat elke grote Amerikaanse talkshow. Niet slecht voor een jonge zangeres die nog maar net meerderjarig is!

Voor haar nieuwste single “We Are…” krijgt ze de hulp van het Deens hitkanon MØ. Het nummer staat net zoals haar recent werk garant voor 100% feelgood en is enorm catchy. Noah en MØ hebben gelijkaardig stemmen die perfect samengaan en samen zelfs nog beter klinken. De song is een potentiële teenager-anthem en zal al snel wereldwijd door jong geweld meegezongen worden. We moeten nog een beetje wachten op Noah’s debuutplaat, maar dit leuke nummer maakt dat zeker en vast goed!

1653 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MØ - "True Romance"

Nu touren terug tot de mogelijkheden behoren, laten heel wat artiesten er geen gras meer over groeien. Albums verschijnen bij de vleet…
InstagramLiveRecensies

MØ @ Botanique (Orangerie): Plankgas door een popuniversum

De Deense popfee MØ scoorde al enkele wereldhits, maar toch lijkt de interesse rond haar muziek wat afgezwakt. Terwijl ze tijdens haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus - "Mr. Percocet"

Wie Cyrus zegt denkt al gauw aan Miley en papa Billy Ray, en zo durven we al eens vergeten dat er nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.