Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Let’s Eat Grandma – “HOT PINK”

Let’s Eat Grandma behoort nog steeds tot de categorie ‘betere bandnamen’. Het duo heeft ondertussen net de leeftijd van 18 bereikt, wat ze ondertussen volwassen maakt. In 2016 verscheen hun debuutplaat I, Gemini en het lijkt er op dat de groep klaar is om een volgende stap te zetten. Ze komen met “HOT PINK” een gloednieuw nummer dat werd geproducet door SOPHIE (bekend van PC Music en onder meer producer van Madonna, Charli XCX en Vince Staples). Het resultaat is een eclectisch nummer dat nieuwe horizonten verkend voor Let’s Eat Grandma.

De muziek van Let’s Eat Grandma is altijd experimenteel geweest en het lijkt er niet op dat dit zal veranderen. Dankzij SOPHIE krijgen we wel diepere bassen te horen, kleurrijke melodieën en de typische PC Music invloed. De stemmen van de jongedames brengen terug perfect een mix tussen r&b en hip hop waarbij ze niet vergeten om ook catchy te klinken. Toch is het vooral de mengelmoes aan synths en instrumenten die het nummer naar ongekende hoogten trekt. Een nieuwe richting voor Let’s Eat Grandma die we wel kunnen smaken, we zijn benieuwd wat dit zal geven.

3183 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Let's Eat Grandma - "Hall of Mirrors"

Let’s Eat Grandma was van bij het begin in 2016 een grote belofte. Toen waren ze slechts zestien en zeventien, maar ondertussen…
FeaturesUitgelicht

De 50 beste albums van 2018

Vijftig albums selecteren met het team van Dansende Beren, het was geen makkelijk werk! Na vele gevechten, luid gebrul en veel verspilde…
LiveRecensies

Sonic City Dag 2: Courtney kleurt Kortrijk knalroze

Na een korte maar geslaagde openingsavond op vrijdag werd Sonic City eigenlijk pas zaterdag helemaal op gang getrapt. De uitverkochte festivaldag begon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.