Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gus Dapperton – “Prune, You Talk Funny”

Nieuw Indie-wonder Gus Dapperton lost een nieuwe single! Met kristalheldere en catchy poplijnen brengt Dapperton misschien niets echt nieuw, maar hij heeft wel een fris geluid op “Prune, You Talk Funny”. Met duidelijke invloeden van de 21e eeuwse indie-koning Mac Demarco, doet Dapperton toch iets anders en opvallend. Verwacht dus geen lo-fi kopie of dergelijke, eerder het liefdeskind tussen Mac Demarco en Brett Anderson (Suede) op zijn vrouwelijkst.

Zangers als Dapperton slopen de muren tussen man en vrouw, en dat is in deze tijden maar goed ook. Lijnen als ‘I like the way you decorate your neck’ kunnen niet anders dan naar een glimlach hengelen. En deze vis bijt gretig. Misschien is het niet de allerbeste single van 2017, maar “Prune, You Talk Funny” is zeker haar drie minuten 43 seconden luistertijd meer dan waard! Te zien op 7 februari in de Charlatan, allen daarheen!

 /  /  / 

7 december 2017

About Author

Anton De Wolf


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief