Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunflower – “Heroin”

Al van het nieuw Belgisch talent Sunflower gehoord? Deze 5-koppige band staat deze zaterdag in de finale van muziekconcours ‘Westtalent’. Hun eerste single delen ze alvast met de rest van de wereld. Sunflower brengt een fris geluid en omschrijft hun eigen sound als post-punk met dreampop invloeden.

“Heroin” heeft pit en klinkt ondanks zijn psychedelische jasje toch bijzonder dynamisch. Voor deze jongens is het einde duidelijk nog niet in zich. Sunflower is een fijn Belgisch bandje dat duidelijk nog heel wat meer in zijn mars heeft.

Facebook

13 november 2017

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter