Muzieknieuwtjes

Tweede lading namen Scratch The Surface

Hoezee! Er is een nieuw festival in het land. Scratch The Surface palmt op 18 november Kavka in Antwerpen in en brengt alleen maar Belgische bands die nog te ontdekken zijn. Enkele weken geleden lieten ze al de eerste namen op ons los met Mountain Bike, Electric)noise(Machine, Low Land Home, Moar, The Geraldines, Fornet en The Waltz. Die laatste waren ook al onze Zalm Van De Maand dus je ziet dat het festival de verse zalmpjes ook niet schuwt. Om hun line-up nog wat sterker te maken gaan ze in zee met boekingskantoor Ampersand Music. Met vertegenwoordiging door o.m. Brutus, Nordmann, The Guru Guru, Hypochristmutreefuzz, Freaky Age,… was er op bijna elke show en festival dit jaar wel een Ampersand band te zien.

Uit die samenwerking komen drie namen op de affiche: It It Anita, Shht en Dirk. Fijne bands, fijne muziek en wat ons betreft sowieso al een fijn festival. Maar er is meer; jouw band kan ook pronken op die fijne affiche! Om kans te maken op een plaatsje op die line-up, moet je deelnemen aan de vi.be wedstrijd. Daarin zullen juryleden van onze site, Indiestyle.be en ook Ampersand beslissen wie er wint. Waag je kans via volgende link en wie weet sta je op 18 november wel in de Kavka!

12 oktober 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief