Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Liam Gallagher – “For What It’s Worth”

Liam Gallagher is een pateeke. Zijn marketingplan om zijn nieuwe plaat te promoten is gewoon over alles een opinie hebben. Zo omschreef hij A$AP Rocky onlangs als Whatsapp Ricky, vertelde hij dat James Corden een ‘knobhead’ is of verweet hij voor de zoveelste keer zijn broer. Het is typisch hem en of je er nu van houdt of niet, het werkt wel. Zijn eerste soloalbum As You Were verschijnt op 6 oktober en eerder hoorden we daar al “Chinatown” en “Wall Of Glass” uit. Nu komt hij met een derde “For What It’s Worth”, dat het meest aanleunt bij Oasis.

Eén ding is zeker, dit is de beste solosong die Liam Gallagher al uitbracht. Oké, het lijkt een beetje op “Don’t Look Back In Anger” of andere hits van Oasis maar het heeft wel zijn eigen verhaal. De lyrics zijn erg sterk en ook de stem van Liam Gallagher is er één uit de duizenden. De muziek is erg rustig en heeft nog het meest weg van een meezingbare ballad. De strijkers geven het wel echt die Oasis-vibe die je ook op hun single “Whatever” kon horen. We kunnen ons al voorstellen dat dit op liveshows wel voor een hoogtepunt kan zorgen. Sterke song van een man met een uitgesproken mening en een geniale stem.

Twitter / Facebook / Instagram

10 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief