Muzieknieuwtjes

Laatste kans om je in te schrijven voor De Beloften 2017

Speel je in een band waarvan minstens één bandlid in Gent woont of studeert? Zin om met je band wat naam en faam te creëren? Zin om met je groep bands zoals Momma Said So, Protection Patrol Pinkerton of Intergalactic Lovers op te volgen? Twijfel dan niet en schrijf je snel nog in voor het Gentse muziekconcours De Beloften 2017.

Samen met Democrazy zorgt De Beloften voor de perfecte ondersteuning via samenwerkingsverbanden met muziekclubs, theaters, verhuurders van repetitieruimtes, muziekcentra, juridische adviescentra en andere spelers uit het culturele veld binnen en buiten Gent. De Beloften is vooral een hele mooie springplank om je muziek tot de mensen te brengen en deze dan ook op de juiste manier te promoten. Volgens ons één van de mooiste en meest betekenisvolle muziekconcours van België, dus vergeet je zeker niet in te schrijven en wie weet sta jij binnenkort op het podium.

Inschrijven kan via onderstaande link, maar wees wel snel want de inschrijvingen lopen maar tot 31 Juli. Daarna selecteert een professionele jury zes bands die het tijdens de finale op 16 september live tegen elkaar zullen opnemen voor de titel van De Beloften 2017.

Facebook/ Vi.be 

Related posts
LiveRecensies

Hayden Thorpe @ Charlatan: Sterk zonder versterking

De solocarrière van Hayden Thorpe is er niet eentje zonder slag of stoot. De man die vroeger de plak zwaaide bij Wild…
InstagramLiveRecensies

Froukje @ Kunstencentrum Vooruit (Balzaal): Safe space voor elke emotie

In de Gentse Vooruit is het deze week Nederland(s) boven. Woensdag stond MEROL in een bomvolle Concertzaal en gisteren was Froukje aan…
LiveRecensies

Meskerem Mees @ Handelsbeurs: Op ruimtereis langs de planeten van de sereniteit

De voorbije weken waren enkele intieme Nederlandse podia aan de beurt, maar gisteren maakte Meskerem Mees zich op voor wat een onvergetelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.