Muzieknieuwtjes

Laatste kans om je in te schrijven voor De Beloften 2017

Speel je in een band waarvan minstens één bandlid in Gent woont of studeert? Zin om met je band wat naam en faam te creëren? Zin om met je groep bands zoals Momma Said So, Protection Patrol Pinkerton of Intergalactic Lovers op te volgen? Twijfel dan niet en schrijf je snel nog in voor het Gentse muziekconcours De Beloften 2017.

Samen met Democrazy zorgt De Beloften voor de perfecte ondersteuning via samenwerkingsverbanden met muziekclubs, theaters, verhuurders van repetitieruimtes, muziekcentra, juridische adviescentra en andere spelers uit het culturele veld binnen en buiten Gent. De Beloften is vooral een hele mooie springplank om je muziek tot de mensen te brengen en deze dan ook op de juiste manier te promoten. Volgens ons één van de mooiste en meest betekenisvolle muziekconcours van België, dus vergeet je zeker niet in te schrijven en wie weet sta jij binnenkort op het podium.

Inschrijven kan via onderstaande link, maar wees wel snel want de inschrijvingen lopen maar tot 31 Juli. Daarna selecteert een professionele jury zes bands die het tijdens de finale op 16 september live tegen elkaar zullen opnemen voor de titel van De Beloften 2017.

Facebook/ Vi.be 

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesWedstrijden

40 jaar Democrazy: Zes tips en tickets te winnen

In 2021 bestaat muziekclub Democrazy 40 jaar. Om dat te vieren, bezet de organisatie vanaf 30 oktober elf dagen lang de stad…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A Murder in Mississippi - "Wrong Side of the Road"

A Murder in Mississippi, een hele mond vol. Het Gentse zestal maakt country zoals het boekje het voorschrijft. De band bracht in…
LiveRecensies

Ensemble Ão @ Zomersessies Merksem: Het mooiste wat we ooit zagen, hoorden, voelden!

‘Dit is het mooiste wat ik ooit gezien heb!’, uitte onze tafelgenoot. En ja, dat kunnen we enkel beamen. Het mooiste dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.