Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coldplay – “A L I E N S”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coldplay – “A L I E N S”

Het ziet er als maar meer naar uit dat die nieuwe EP van Coldplay zo slecht nog niet zal zijn. Als we de samenwerkingen op de EP (met The Chainsmokers & Big Sean) wegdenken, zou het zelf een toppertje kunnen worden. Eerder deelde de band al “Hypnotised” en “All I Can Think About Is You” en nu komen ze met buitenaardse wezens. We zagen ze onlangs ook live aan het werk in het Koning Boudewijnstadion, en werden toen omarmd door liefde.

Alweer biedt Coldplay een zacht tegenwicht voor hun bombastische en kleurrijke muziek van de laatste jaren. Een subtiel elektronisch drumgeluid vormt de body van de song, waarna Chris Martin zijn stem de rest van de song draagt. Dankzij enkele buitenaardse synths wordt het zelfs een heel uniek nummer. Hoopvol en tegelijk totaal niet zo plat en commercieel als we van de band gewoon waren. Straf dat ze dit nog uit hun mouw weten te schudden. Misschien zit producer Brian Eno daar wel voor iets tussen. Hun EP Kaleidoscope verschijnt volgende week maar de beste songs zijn nu al te beluisteren!

Site / Facebook / Twitter

3520 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JIN - "The Astronaut"

Een tijdje geleden kregen de fans van BTS een grote klap te verwerken; de leden gaan gezamenlijk hun dienstplicht van 21 maanden…
InstagramLiveRecensies

Coldplay @ Koning Boudewijnstadion: Ecologisch en kleurrijk feesten

Coldplay is een band die altijd door gemengde meningen onthaald zal worden. Toch lukt het de mannen om een Koning Boudewijnstadion in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.