Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz – “Sleeping Powder”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz – “Sleeping Powder”

Terwijl we enkele maanden geleden nog ons beklag deden over Gorillaz’s nieuwste album Humanz, zijn we nu laaiend enthousiast over hun nieuwste single “Sleeping Powder”. Deze avond bracht Gorillaz de track uit, samen met een bijhorende typische videoclip, die zeker ook de moeite is om eens te bekijken. Damon Albarn liet weten dat hij nog over 40-45 nummers beschikt, die niet op het album verschenen. Deze nummers werkt hij nu langzaam af en één daarvan is dus de nieuwste single “Sleeping Powder”.

Zoals eerder aangegeven, konden de heren van Gorillaz ons enkele maanden terug helemaal niet warm maken met hun nieuwste album Humanz. We vonden het album nogal zwakjes en flauw klinken, zeker in contrast met hun nieuwste single “Sleeping Powder”. Het lied beschikt letterlijk over alle goeie eigenschappen die nodig zijn om tot een ideaal Gorillaz nummer te komen. Strakke beats, de stem van Frontman Damon Albarn die goed doorkomt en vooral de nodige portie absurditeit. Sterk nummer als je het ons vraagt.

Facebook/ Twitter 

Related posts
LiveRecensies

MIKE @ Botanique (Le Musée): Een onbezongen vedette bewijst zich onmisbaar

Als de jaren 2010 iets aangetoond hebben is het dat het internet helemaal op zichzelf in de proliferatie van muziekcarrière kan voorzien….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Marry Waterson & Adrian Crowley - Cuckoo Storm (★★★★): Voodoo in folkformaat

De naam Marry Waterson mag in onze contreien niet meteen een belletje doen rinkelen, aan de andere kant van het Kanaal is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jazz Brak - "SAL TYP"

Februari kent dit jaar een dagje extra en daar maakt Jazz Brak dankbaar gebruik van om de wereld te trakteren op een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.