Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single London Grammar – “Hell to the Liars”

Op vrijdag kan je Truth Is A Beautiful Thing, de nieuwe cd van London Grammar, in zijn geheel beluisteren. Voor het zover is, kan je na vier eerdere singles nog snel een vers liedje horen. “Hell To The Liars” komt er nadat we eerder al “Oh Woman Oh Man”, “Big Picture”, “Rooting For You” en titeltrack “Truth Is A Beautiful Thing” hoorden. Deze zomer staat de band op Pukkelpop en met deze mooie, emotionele nummers zal dat sowieso een sterke set worden.

Ook op deze vijfde single van de nieuwe plaat, krijgen we een emotioneel en fragiel geheel te horen. Het begint met enkel de stem van Hannah Reid met een pianonoot. Langzaam bouwt het nummer op richting een climax en komen er met mondjesmaat gitaren in het geheel. De muziek is mooi opgebouwd rond de straffe vocalen van Reid en als er dan uiteindelijk een instrumentale climax is, voel je de bevrediging alsof je nooit iets anders nodig had. Een epische, naar post-rock neigende outro klaart het klusje volledig. Uitkijken dus naar die nieuwe plaat, al zien we dat hij al beschikbaar is op iTunes, voor de mensen die echt niet kunnen wachten.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

5 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter