Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Seether – “Count Me Out”

Een week voor de release van hun nieuwe album Poison The Parish, dat uitkomt op 12 mei, brengt de Zuid-Afrikaanse grungeband Seether ons niet één, maar twee nieuwe singles. Spijtig genoeg is die tweede, “Betray and Degrade” voorlopig enkel nog maar beschikbaar via een livevideo op hun Facebook. Dit is ondertussen al de vierde single, na “Stoke The Fire“, “Let You Down” en “Nothing Left“.

De single waar we nu dus wel iets over kunnen zeggen heet “Count Me Out” en is net als vorige songs, een lekker heavy nummer met stevige gitaren. Toch bevat het ietwat zachtere vocals (in het begin dan toch) dan de vorige nummers. Gelukkig komt er als apotheose na enkele zware gitaarriffs, nog een schreeuwerig einde dat ons indien mogelijk, nóg meer doet verlangen naar het duistere album.

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview King Hiss: 'We zijn een band die altijd z'n eigen verhaal creëert.'

Eind vorige week vernamen we het droevige nieuws dat de Kortrijkse stonermetalband King Hiss na tien jaar een punt zet achter haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully - "Just For Love"

Voor we Alicia Bognanno leerden kennen als de frontvrouw van Bully, liep ze stage in de studio van legendarische producer Steve Albini….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single the RG's - "Slave Patrol"

The RG’s is een driekoppige rockband uit West-Vlaanderen en combineert een nonchalante vorm van rock met grunge. Nu hebben ze ook wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.