Muzieknieuwtjes

Gorillaz op 22 november naar Vorst Nationaal

Op 22 november komt de virtuele band rond Damon Albarn en Jamie Hewlett terug naar België. Na hun laatste passage in 2010 in de Lotto Arena werd het wel eens tijd dat de groep terug kwam met een tour. Met nieuwe plaat Humanz onder de arm zullen ze terug met een gigantische bende afzakken naar Vorst Nationaal. Murdoc Niccals (bas), Noodle (gitaar), Russel Hobbs (drums) en 2D (vocals), samen op het podium met de Gorillaz-liveband – Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche, Seye Adelekan. Daarnaast brengt de band zoals gewoonlijk een rits aan gasten mee. Een band die live zowaar nog beter is dan op plaat. We hopen dat de nieuwe nummers live dus wat beter overkomen dan ze op plaat doen. Ticketverkoop gaat van start op 5 mei om 10u, snel zijn is de boodschap.

Kaarten voor het concert zijn niet al te goedkoop, ze kosten 65 en 70 euro. Voor de liefhebbers van een Facebook-event, kan je dat hier vinden.

3471 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Skinny Ape"

Damon Albarn staat vandaag de dag nog maar eens in het middelpunt van de aandacht, maar niet met Gorillaz. De Britse duizendpoot…
InstagramLiveRecensies

alt-J @ Vorst Nationaal: De droom doorprikt

Het succesverhaal dat alt-J heet, begon zo’n vijftien jaar geleden in de woonkamer van frontman Joe Newman met een goede kruik glühwein….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fatoumata Diawara - "Nsera" (feat. Damon Albarn)

Eerder deze week raakte het nieuws bekend dat Blur volgende zomer met een reünieshow naar Wembley trekt. Het ideale moment voor Fatoumata…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.