Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Absolutely Free Festival met Sinkane & The Notwist

Wie tegen begin augustus zijn lege batterijen bijhoudt, kan op vier en vijf augustus ook dit jaar weer genieten van een divers aanbod aan muziek tijdens Absolutely Free Festival op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Voor hetzij drie lege batterijen of een luttele drie euro’s ten voordele van het AFF kan je er een dansje placeren. Eerder werden al Hypochristmutreefuzz, Rhinos Are People Too, Luwten en Baby Galaxy  aangekondigd en nu heeft ons ook het nieuws bereikt wie we zo nog mogen verwachten.

Met de tegelijkertijd introverte en overweldigende The Notwist kunnen liefhebbers van alternatieve indiepop zich amuseren maar daarnaast krijgen we van hen ook folktronica, postrock en zelfs futuristische R&B. King Khan & The Shrines gaat dan voor het excentrieke  en zorgt voor heftige garagepsychsoulpunk om eens volledig op los te gaan.

Sinkane en Dead Neanderthals  trekken de jazzlovers onder ons aan en gooien verschillende stijlen in de blender om die om te toveren tot een betoverende sound die ondertussen ook menig muziekliefhebber neerknuppelt. Talent uit eigen land krijgen we met de geflipte Gentenaars The Germans, de Luikse synthparel Monolithe Noir en de sferische Limburgers van Schaduwland. Meer namen volgen nog, zeker in de gaten houden dus!

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Terug naar AFF! Absolutely Free Festival kondigt zomeralternatief aan met o.a. Penelope Isles, The Guru Guru, Aili en Lander & Adriaan!

Absolutely Free Festival in Genk heeft niet stil gezeten en zocht de afgelopen maanden naar mogelijkheden om binnen de coronamaatregelen een waardig…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens de Belgische muziekindustrie

Om muziek tot bij jou te krijgen, zijn heel wat mensen nodig. Ook in België zijn heel wat enthousiastelingen dag in dag…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Absolutely Free Festival en Genk on Stage organiseren zomershows met o.a. blackwave. en Willy Organ!

We hebben al zo lang niet meer in een concertzaal gestaan, dat we bijna zouden vergeten hoe live muziek klinkt. Die concertzalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.