Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Absolutely Free Festival met Sinkane & The Notwist

Wie tegen begin augustus zijn lege batterijen bijhoudt, kan op vier en vijf augustus ook dit jaar weer genieten van een divers aanbod aan muziek tijdens Absolutely Free Festival op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Voor hetzij drie lege batterijen of een luttele drie euro’s ten voordele van het AFF kan je er een dansje placeren. Eerder werden al Hypochristmutreefuzz, Rhinos Are People Too, Luwten en Baby Galaxy  aangekondigd en nu heeft ons ook het nieuws bereikt wie we zo nog mogen verwachten.

Met de tegelijkertijd introverte en overweldigende The Notwist kunnen liefhebbers van alternatieve indiepop zich amuseren maar daarnaast krijgen we van hen ook folktronica, postrock en zelfs futuristische R&B. King Khan & The Shrines gaat dan voor het excentrieke  en zorgt voor heftige garagepsychsoulpunk om eens volledig op los te gaan.

Sinkane en Dead Neanderthals  trekken de jazzlovers onder ons aan en gooien verschillende stijlen in de blender om die om te toveren tot een betoverende sound die ondertussen ook menig muziekliefhebber neerknuppelt. Talent uit eigen land krijgen we met de geflipte Gentenaars The Germans, de Luikse synthparel Monolithe Noir en de sferische Limburgers van Schaduwland. Meer namen volgen nog, zeker in de gaten houden dus!

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

23 nieuwe namen maken line-up van Absolutely Free Festival compleet!

Een gratis festival met een coole affiche op de gronden van een oude mijnsite? Dat moet Absolutely Free Festival zijn! Het tweedaagse…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

AFF vult line-up aan met o.a. The Bony King Of Nowhere, Lifeguard en Marathon

Wie dacht dat dertien een ongeluksgetal is, krijgt vandaag ongelijk. Na de vijf reeds bekendgemaakte namen, maakt AFF haar optelsom verder af…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Murder Capital, Hotline TNT en meer naar Absolutely Free Festival 2024!

Absolutely Free Festival, vrienden mogen tegenwoordig AFF zeggen, is doorheen de jaren een vaste waarde geworden in het festivallandschap. De formule is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.