Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Rotana – “Daddy”

Het levensverhaal van Rotana Tarabzouni is op zijn minst gezegd net dat tikkeltje interessanter dan dat van de gemiddelde popprinses. In haar geboorteland Saoedi Arabië is het allesbehalve evident om als vrouw muziek te maken. Rotana verhuisde naar de VS voor haar studies en startte er haar muziekcarrière, die ze nu gebruikt om politieke issues in Saoedi Arabië aan te kaarten. Het leverde haar een horde trouwe fans op die trots zijn op haar afkomst en engagement, maar het resulteerde eveneens in een groep vocale tegenstanders die haar zelfs de dood toewensen.

Haar eerste single is het poppy “Daddy”, een lied dat wordt vooruit gestuwd door percussie en Rotana’s dreigende stem. Het is een strijdvaardig nummer waarin ze alles wat voor onderdrukking staat aanvecht. De “Daddy” is in Rotana’s woorden de stem in je hoofd die tussen jezelf en vrijheid staat. De activistische boodschap ten spijt, voelt het nummer wat geforceerd aan, een beetje te veel gepolijst. Passie komt zeker naar voor in haar stem, maar het eindproduct is eerder een light versie van wat we allemaal al eens eerder hebben gehoord. We hopen op wat meer creativiteit bij de rest van haar muziekproject.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.