Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single We Are Hunters – “Reykjavik”

Dat onze noorderburen weten wat muziek maken is, weten we al lang. De zes heren leerden elkaar kennen op school en na een eerste jamsessie ging de bal algauw aan het rollen. We Are Hunters was geboren. We Are Hunters, een zeskoppige bende jonge wolven uit Nijmegen in Nederland komt met hun debuutsingle “Reykjavik” op de proppen. Dansbare pop-rock, zo noemen ze het zelf. En ze liegen niet.

Het nummer begint met een harde gitaar, ondersteund door een basic ritmesectie – basic is echter niet persé slecht. Less is more. De blend van ritmesectie en leads gaan perfect samen met de volle stem van de zanger, samen maken zij het nummer tot een dansbaar geheel. Wij zijn alvast in volle verwachting voor hun plaat Chapter I die midden maart uitkomt. Ons advies: losgooien die beentjes!

Facebook

28 januari 2017

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief