Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Apsley – “Sold”

Apsley laat z’n allereerste single “Sold” op de wereld los, wat resulteert in een enorme energieverplaatsing van the Pacific Northwest tot in onze Belgische huiskamers. Als je aan ons vraagt waarmee de muziek van Apsley het best te vergelijken is, dan zeggen we zonder teveel na te denken: Warhola. De single wordt getypeerd door een heel aanstekelijk refrein die na de eerste luisterbeurt al meteen in je hoofd blijft hangen. Een jaar lang heeft Apsley aan z’n debuutplaat geschreven en we kunnen jullie ook al mededelen dat hij grootse plannen heeft voor het komende jaar. Wij zijn alvast benieuwd!

Het nummer gaat over de realisering dat onze maatschappij en cultuur heel veel druk op onze schouders leggen, waardoor we soms belemmerd worden de waarheid te zien. Apsley wil via “Sold” duidelijk maken dat we onze angst om verkeerd te handelen moeten loslaten en dat we de waarheid door onze eigen ogen moet zien. Wat wij vooral onthouden is dat Apsley met z’n allereerste single fris uit de startblokken schiet en ons benieuwd maakt naar z’n debuutalbum dat dit jaar zou moeten uitkomen.

Website / Twitter / Facbook / Instagram / Youtube

16 januari 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief