Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fairy – “Chiseler”

Twee maanden geleden schreven we al over de debuutsingle van dit bonte gezelschap. De leden zijn afkomstig uit diverse bands die hun sporen al bewezen hebben.  Één ding hebben deze bands gemeen, ze zijn allen ondergebracht bij het Ipecac-label. Muzikale duizendpoot Mike Patton is één van de eigenaren. Hij bracht onlangs naar buiten in 2017 een album uit te brengen met Dave Lombardo (ex-Slayer), wij kijken er naar uit!

De diverse (muziek)media hebben her en der hun jaarlijsten al uitgebracht. Aan de andere kant doet menig radioluisteraar zijn/haar best om Wham, Band Aid en Mariah Carey die voor het zoveelste jaar uit de mottenballen getrokken worden te mijden. De kerstliederen laten de kwijl uit de luidsprekers lopen.

“Chiseler” is allesbehalve een kerstlied. Al klinkt de stem van zangeres Teri Gender Bender even zoet als hard. De single is zo mogelijk nog harder dan het debuut “Drugs on the Bus” en maakt deze dagen nog donkerder èn zonniger tegelijk!

Facebook / Soundcloud / YouTube

 

15 december 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief