Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cloves – “Better Now”

Cloves

Bijna exact een jaar geleden bracht Cloves haar debuut-EP XIII uit. De Australische zangeres slaagde er daar in om in slechts vier nummers soul en emotie te laten reageren met elkaar. Zachte ballads die door haar krachtige stem werden gedragen. Een jaar was het stil rond de dame, wij waren al in paniek, maar nu is ze terug met haar krachtigste song tot dusver. Het nummer werd opgenomen met Justin Parker (BANKS, Bat For Lashes) en wordt de voorloper van haar debuutplaat.

De inspiratie voor de song putte Cloves uit een koude februari dag in Londen waar ze een claustrofobisch gevoel kreeg. De krachtige drums en de “woo’s” geven de song wat meer body waardoor dit een nieuwe weg toont in de carrière van de dame. Haar indrukwekkende stem blijft wel alles aan kunnen en een bluesy sound overheerst doorheen “Better Now”. Een donker kantje waarin de lyrics belangrijk zijn en eerlijkheid essentieel is. Voor haar muziek citeert ze artiesten als Alabama Shakes en The Black Keys als inspiratie, interessant!

Instagram / Facebook / Twitter

17 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief