Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinkane – “U’Huh”

Sinkane

Sinkane is het project van Ahmed Gallab en enkele van zijn vrienden. De man is een multi-instrumentalist die perfect weet hoe hij een catchy nummer moet maken. Met behulp van wat Afrikaanse invloeden en een zwoel sfeertje, maakt hij altijd de meest zomerse en dansbare songs die er zijn. De man groeide op in Londen maar woonde al in Sudan en in Ohio, vandaar die verschillende invloeden. De laatste plaat van Sinkane, Mean Love, dateert van 2014. Op 10 februari 2017 komt zijn nieuwe plaat Life & Livin’ It uit, nu brengt hij de eerste song “U’Huh”.

Het nummer viert de positiviteit in deze wereld gevuld met talloze vreselijke dingen. Het goeie gevoel van Gallab zit in de ‘kulu shi tamaam’, wat zoveel betekent als ‘alles is geweldig’ in het Arabisch. De vier minuten durende song start meteen met wat opgewekte en vrolijke blazers en een basgitaar die wat naar reggae neigt. Al snel komt de zuiderse sfeer er in en warmt Sinkan jou op met zijn geweldige song. Na het horen van deze song kan je niet anders dan positief denken, als dat niet mooi meegenomen is!

Twitter / Facebook

 

3590 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Sinkane - Dépaysé (★★★): Het zonnetje in huis

Sinkane is vast geen onbekende meer voor al wie kan genieten van zonnige sfeermuziek die daarenboven nog eens bol staat van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinkane - "Dépaysé"

Sinkane’s sound valt niet eenduidig te omschrijven. De man gebruikt Afrikaanse vibes en durft daar al eens een aardige lading synths tegenaan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinkane - "Everybody"

Geheel in lijn met de warme temperaturen van de laatste dagen kunnen we genieten van de zomerse sfeer die Sinkane opwekt met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.