Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Los Campesinos! – “I Broke Up In Amarante”

los campesinos

Los Campesinos! is een band die in de Verenigde Staten en eigen regio Wales erg populair is. Op het Europese vasteland en andere landen, loopt het wat spaak. De band heeft nochtans al een rijke discografie en bracht al vijf platen uit. De laatste, No Blues, dateert van 2013 en dus is het tijd om eens wat nieuws uit te brengen. Sick Scenes krijgt hij de naam en op 24 februari kan je hem volledig horen. Voor het zover is lost de band een eerste single “I Broke Up In Amarante”.

De single gaat over het gevecht met een slechte mentale gezondheid. Amarante is trouwens een stad in het noorden van Portugal, iets waar de bandnaam trouwens het best past. Desalniettemin is het geen zomers deuntje met een frisse bries, nee het is een vurige song met een vuil geluid. Iets minder hoopvol dan hun vorig werk maar wel weer gelijkaardig aan de beginjaren. Dankzij de samenzang, de verschillende instrumenten en het hoopgevend einde maakt het zevental er weer iets emotioneel sterk van maar dan met de nodige indie invloeden. Vette terugkeer van een band die te underrated is voor wat ze waard zijn.

Site / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

 

 

3406 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Pawns & Kings"

Wanneer het iets steviger mag, weten we dat we terecht kunnen bij Alter Bridge. De Amerikanen hebben sinds hun oprichting in 2004…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.