Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle geosy – “Is Dit Het Dan?”

‘Suzan & Freek voor emo’s’, zo omschrijft GirlsGirlsGirls-zanger Geosy Kleefman zijn nieuwste soloproject geosy. Onder zijn eigen naam brengt de jonge Emmenaar op TikTok al enkele jaren poppunkcovers van nederpopnummers en ging hij viraal met zijn eigen versie van Meau’s “Dat heb jij gedaan“, maar tot een zelfgeschreven release was het nog niet gekomen. Tot afgelopen weekend dan, toen hij met “Is Dit Het Dan?” zijn debuutsingle uitbracht en zijn soloproject eindelijk het levenslicht liet zien.

Het is even wennen om een midwest-emonummer in het Nederlands te horen, maar na een enkele luisterbeurt zijn we al volledig overtuigd. De stem van Kleefman werkt aanstekelijk en de pakkende hooks die doorheen “Is Dit Het Dan?” verspreid zitten, maken dat we het nummer eigenlijk al vanaf het eerste refrein kunnen meezingen. Deze elementen, gecombineerd met een stevige dosis poppunkgitaren die onze harten sneller doen laat slaan, zorgen ervoor dat “Is Dit Het Dan?” erin gaat als versgebakken, zoete koek waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Graag spoedig nog zo’n lekker portie Nederemo!

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Neck Deep – Neck Deep (★★★½): Terug naar het basisrecept

Is poppunk anno 2024 nog relevant? Laten we meteen kort en krachtig op die vraag antwoorden: ja! Het genre is sinds enkele…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Youth in Revolt - "OnlyFanz"

Mierenzoete poppunk is stiekem toch wel een guilty pleasure voor ons. Of het nu de oudgedienden van blink-182 zijn of het catchy…
InstagramLiveRecensies

Neck Deep @ VIERNULVIER: Alle kleuren van poppunk

In de wereld van de poppunkmuziek is er een genre dat bekend staat als ‘generic pop punk’, en laat dat net afdeling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.