Muzieknieuwtjes

Eerste knalnaam van Rock Werchter bevestigd.

Rock Werchter

De festivals zijn in form vandaag. Nadat Best Kept Secret Festival zijn eerste headliner aankondigde komt ook Rock Werchter met hun eerste naam op de proppen. Net als in Nederland staat ook hier Radiohead op de affiche. Iets wat we stiekem hoopten, is werkelijkheid geworden. Op 30 juni verovert Radiohead ons landje. Deze band kun je deze zomer dus zeker niet ontlopen. Schrijf 19 november alvast in je agenda, want vanaf dan is het mogelijk een ticket te kopen voor dit succesvolle festival. Rock Werchter zal plaatsvinden van 29 juni tot 2 juli. Op de andere namen wordt het dus nog even wachten, maar met een knaller als deze kan het sowieso niet mislopen!

28 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief