Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CYNBEL – “Golden Coast”

cynbel-ilse-lambert

foto: Ilse Lambert

Enkele maanden geleden kon je bij ons kennis maken met de nieuwe Nederlandse band CYNBEL. Het trio van Timon (vocalen/drums), Wolter (bass) en Ricardo (gitaar) is terug met de nieuwe single “Golden Coast”. De band bouwt voort op het geluid van hun debuut “Vagabonds“: aanstekelijke, groots-klinkende poprock. Het nummer is een stuk sneller en laat wederom zien dat een zingende drummer wonderen kan doen; Timon combineert het drummen en zingen feilloos. Het strakke ritme en de bass stuwen het nummer voort, terwijl de gitaar zorgt voor de melodieën met het kenmerkende stadion-geluid.

Het artwork verdient ook de aandacht. Het is gecreëerd door internationale collage-artiest Bryan Olson, die bekend staat om zijn vervreemdende landschappen.

Momenteel toert CYNBEL door Nederland in het kader van de Popronde 2016. Ook verzorgen ze op 12 november in het Ziggo Dome de aftershow van Kensington. En begin 2017 komt hun eerste EP uit. Grootse gebeurtenissen voor deze toekomstig grote band!

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Spotify

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pet Fox - "Imagine Why"

Indierockband Pet Fox is nog maar sinds 2018 muziek aan het maken, maar heeft toch al twee albums op de teller staan….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Manchester Orchestra - The Million Masks Of God (★★★★): Streven naar universele waardering

Als we aan een stuk of 5.000 mensen vragen waaraan ze het eerste denken als we het woord ‘Manchester’ zeggen, zullen de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chills - "Worlds Within Worlds"

The Chills heeft hun naam niet gestolen want het Nieuw-Zeelandse gezelschap maakt al vanaf midden jaren ’80 slome, sympathieke en soms emotionele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.