Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Crystal Fairy – “Drugs On The Bus”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Crystal Fairy – “Drugs On The Bus”

crystal-fairy
Supergroepen, wij zijn er hier dol op. Zeker als ze van het beruchte Ipecac-label afkomstig zijn! Dit label is opgericht door Mike Patton (o.a. Faith No More en Mr. Bungle) en zijn verrassende vriend acteur Danny DeVito. Patton laat geen kans onbenut om deel uit te maken van een supergroep maar is deze keer geen deelgenoot.

De vier leden zijn zeker geen ‘kleintjes’. Nee, het viertal heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend. Als eerste hebben we Buzz Osbourne en Dale Crover die al decennia meelopen als leden van The Melvins. Verder maakt Omar Rodríguez-López (the Mars Volta/At the Drive In) deel uit van het gezelschap. Naast deze drie mannen mag een vrouw de kar trekken, Teri Gender Bender van de Mexicaanse garage-punkers Le Butcherettes neemt de vocalen voor haar rekening. Tijdens een gezamenlijke tour van Le Butcherettes en the Melvins ontstond het idee voor deze samenwerking. The Crystal Fairy levert geen half werk en heeft meteen een album opgenomen dat in februari 2017 zal verschijnen.

“Drugs on the Bus” is hiervan de eerste single. Fans van the Melvins en the Mars Volta zal het vertrouwd in de oren klinken. Verwacht snoeiharde, maar strakke (bas)gitaarriffs aangevuld met beukende drums. Gender Bender zorgt met haar zoetgevooisde stem voor enige nuance in deze beukende 4:35. Wij kijken alvast uit naar het album!

Facebook / Ipecac


 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Melvins - "Allergic To Food"

Als we alle platen van The Melvins of Melvins, het doet er niet toe, aan de muur zouden hangen, houden we geen…
LiveRecensies

The Melvins @ De Zwerver: Lang leve de voorvaders

Je zou het soms bijna vergeten, maar de invloed die The Melvins op de rockwereld heeft achtergelaten valt niet te minimaliseren. De…
LiveRecensies

The Mars Volta @ OLT Rivierenhof: Een welgekomen comeback

Zo’n twintig jaar geleden ontsprong uit het uiterst spannende At the Drive-In een nieuwe, nog spannendere band: The Mars Volta. In 2003…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.