Nieuwe singles

Nieuwe single Crystal Fighters – “Ways I Can’t Tell”

describethefauna_crystalfighters_02

Voor de komst van Crystal Fighters’ nieuwe single haalden wij alvast onze fleurigste bloemenkransen boven. Al blijft de drang om spontaan met bloemblaadjes in het rond te gooien deze keer wel uit. “Ways I Can’t Tell” verwijst misschien wel naar de heerlijke trip die de band had na het slikken van enkele, niet nader vernoemde, verboden snoepjes.  De single zet in met een vrolijk indie deuntje, zoals we dat van deze sympathieke hippies gewoon zijn. Bij het refrein verslikt Nyan Cat -je weet wel, die hoogst irritante kat van Youtube – zich zowaar in zijn eigen regenboog. De elektronische tonen van Crystal Fighters doen hem wel verdacht veel aan zijn eigen deuntje denken.  Of de rest van het nieuwe album ‘Everything is My Family’ ook overgoten is met zoete regenboog drank ontdek je eind oktober.

Elke trouwe Fighter -ja, ook Crystal Fighters hebben hun eigen Beliebers – is ongetwijfeld op post op 25 oktober in de AB. Want van Crystal Fighters weten we een ding: een dag niet geraved is een dag niet geleefd!

Facebook / Soundcloud / SiteTwitter / Instagram

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef - "Arme Slechterik"

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barely Autumn - "Let Go"

We staan aan de start van de zomer, en kijk eens wie we daar op onze radar zien verschijnen met een nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.