Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sting – “I Can’t Stop Thinking About You”

sting-i-cant-stop-thinking-about-you-640x640

Sting werd bekend als zanger van The Police. Als solo-artiest vergaarde hij ook wel wat successen door verschillende hits. Onder meer “Englishman In New York”, “Fields Of Gold” en “Fragile” behoren tot het collectieve geheugen. De man hield zich al enkele jaren niet meer bezig met het maken van rockmuziek en bracht onder meer Keltische, renaissance en orkestrale songs uit. Sting brengt binnenkort, voor het eerst sinds 2003 weer een echte pop/rockplaat uit. 57th & 9th verschijnt op 11 november en nu lost hij ook de eerste single.

“I Can’t Stop Thinking About You” is een ongewone, no-nonsense rocker dat zomaar in de catalogus van U2, Rod Stewart, Bruce Springsteen en zelfs Nickelback zou passen. Directere muziek dan zijn werk in hogere sferen. De stem van Sting is wel wat vervormd zodat het dit stevig nummer perfect zou inpassen. De song zou er gekomen zijn wanneer Sting naar een lege pagina keek, wachtend op inspiratie. Sting heeft zijn inspiratie gevonden in de hedendaagse rock maar blijft wel nog steeds zijn eigen zelf op dit rockend en goed nummer.

YouTube / Twitter / Facebook / Website

31 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief