Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dagny – “Fool’s Gold” Feat. Børns

Dagny_July_2016_1024_683

Dagny wist met haar debuutsingle “Backbeat” meteen een erg groot publiek aan te spreken. Het nummer is ondertussen bijna twintig miljoen keer gestreamd op Spotify. De Noorse jongedame nam haar tijd en brengt negen maanden later een tweede single “Fool’s Gold” waarop ze samenwerkt met Børns. Net zoals haar debuut is de nieuwe single een euforisch geheel dat al snel samenkomt in een levensgevaarlijk catchy refrein. Het doet wat denken aan haar landgenoot Robyn en zelfs Ellie Goulding heeft er iets van mee.

De meerwaarde van de mannenstem in dit nummer is eerder miniem, al neemt hij toch een refrein voor zijn rekening. Daarna geeft ze zelfs een bescheiden gitaarsolo om de vervoering compleet te maken. Een echte hit in wording die net zoals “Backbeat” wel eens aan verschillende miljoenen streams kan geraken. “Fool’s Gold” is nu nog een verborgen schat maar zal binnenkort door de mainstream ontdekt worden, wees hen voor!

Youtube / Twitter / Facebook / Website

30 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief