Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single White Lies – “Take It Out On Me”

White Lies

Het is alweer drie jaar geleden dat White Lies met “Big TV” een laatste langspeler uitbracht. Op zeven oktober komt daar verandering in met “Friends”. Achttien maanden werkten de bandleden aan deze plaat, een hard karwei dus. Als we van eerste single “Take It Out On Me” kunnen uitgaan, zal het weer een typisch White Lies album worden. In het verlengde van hun vorige plaat blijft het geluid wel erg opgewekt en zijn de synths zeer nadrukkelijk aanwezig.

Wanneer het refrein start, is het niet erg moeilijk om mee te zingen. Het is een erg catchy en meezingbaar geheel dat zo typerend is voor deze band. Op het eind zijn er enkele gitaarsolo’s die het evenwicht tussen synths en gitaren herstellen. Een verfrissend gevoel waarbij je niet anders kan dan opgewekt en vrolijk verder door het leven gaan. Opbouw met een euforisch eind die blijft plakken. White Lies is verliefd op dit gevoel, wij zijn verliefd op dit nummer.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

28 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single White Lies – “Take It Out On Me””

  1. Kamiel schreef:

    “Take it out on me” is een heerlijke song. De zomerhit 2016. De eindejaarshit van 2017. En vanaf nu ook mijn favoriete liedje. Zo schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief