Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies – “Take It Out On Me”

White Lies

Het is alweer drie jaar geleden dat White Lies met “Big TV” een laatste langspeler uitbracht. Op zeven oktober komt daar verandering in met “Friends”. Achttien maanden werkten de bandleden aan deze plaat, een hard karwei dus. Als we van eerste single “Take It Out On Me” kunnen uitgaan, zal het weer een typisch White Lies album worden. In het verlengde van hun vorige plaat blijft het geluid wel erg opgewekt en zijn de synths zeer nadrukkelijk aanwezig.

Wanneer het refrein start, is het niet erg moeilijk om mee te zingen. Het is een erg catchy en meezingbaar geheel dat zo typerend is voor deze band. Op het eind zijn er enkele gitaarsolo’s die het evenwicht tussen synths en gitaren herstellen. Een verfrissend gevoel waarbij je niet anders kan dan opgewekt en vrolijk verder door het leven gaan. Opbouw met een euforisch eind die blijft plakken. White Lies is verliefd op dit gevoel, wij zijn verliefd op dit nummer.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meltheads - "White Lies"

Het aftellen naar het debuutalbum van Meltheads wordt ondertussen minder lang, want binnen iets minder dan twee maanden verschijnt Decent Sex. Het…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.