Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyel – “Empath”

lyel empath

Het nieuwe nummer “Empath” van Lyel maakt deel uit van een verzameling van gedichten die zij op muziek heeft gezet. Later deze maand verschijnt een selectie van vijf songs. Het is anders dan de electropop die we van haar gewend zijn, maar net zo belangrijk. Met woorden over empowerment en eigenwaarde is dit een waar levensmanifest. Slechts begeleid door piano leest Lyel haar poëzie met overtuiging en urgentie. Niet alleen voor zichzelf, maar voor ons allemaal. Ze eindigt met: “I want you to know, there’s no greater gift: you’re the most beautiful soul“. Direct, indringend en motiverend. “Empath” is een mooie aanvulling op haar andere songs, en we kunnen niet wachten op de volgende bijzondere muzikale stap die Lyel gaat nemen.

Website | Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

21 juni 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief