Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sleigh Bells – “Rule Number One”

Sleigh-Bells-Rule-Number-One-640x640

Eind vorig jaar brachten de destructieve noise-rockers van Sleigh Bells een nieuw nummer “Champions Of Unrestricted Beauty” Daarin bleken ze vergeten te zijn dat hun gitaren vooral vernietigend zijn. Op de nieuwe single “Rule Number One” zijn die volledig terug. Het zelfvertrouwen straalt van dit nummer af en zangeres Alexis Krauss straalt op dit nummer zoals ze deed op het strakke debuut. De vernietigende gitaren en de luide riffs zijn weer nadrukkelijk aanwezig. Ons hoofd ontploft net niet van dit nummer maar het slaat wel in als een bom. Het is alweer van 2013 geleden dat de band een plaat uitbracht, toen “Bitter Rivals”, hopelijk is dit een voorbode. Wij genieten alvast van deze chaos en de vernielzucht die Sleigh Bells altijd met zich meedraagt.

Facebook / Twitter / YouTube / Site

7 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief