Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arctic Lake – “Heal Me”

arctic lake1

Het trio Arctic Lake brak door met hun debuutsingle Limits, doordat BBC Radio 1 het nummer opnam in de playlist. Dat maakte zangeres Emma Foster, gitarist Paul Holliman en drummer Andy Richmond zo blij dat ze elkaar al schreeuwend opbelden toen ze zichzelf op de radio hoorden. Ze studeerden samen “commercial music performance” aan de universiteit in Westminster, waar de groep ontstond. Eén van hun leerkrachten noemde het delicate, atmosferische, bezielde muziek, en daarmee zit hij er boenk op.

Met de nieuwe single Heal Me gaat Arctic Lake de elektronische toer op. Toch is het nog steeds even breekbaar. Het nummer begint sterk, met bovenaardse tonen en blijft sterk doordat ook zangeres Emma deze hemelse tonen met haar stem weet te produceren. Ze vraagt om bij haar te blijven en haar te helen, wie zou dat niet doen voor iemand met zo’n mooie stem? Fans van London Grammar gaan dit zeker smaken.

Twitter / Facebook

13 mei 2016

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief