Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Band Of Horses – “In A Drawer”

Band Of Horses

Eind april was er het eerste nieuw werk van Band Of Horses sinds Mirage Rock uit 2012. Nu, zo’n twee weken later is er weer een liedje gelost van de nieuwe plaat “Why Are You OK”. “In A Drawer” toont wederom de goed geslepen stem van Ben Bridwell dat het nummer naar een lofzang brengt. Gevoel en melodie brengt Band Of Horses alweer perfect in cohesie. Voor de backing vocals kreeg de band hulp van J Mascis, die van Dinosaur Jr. Hij brengt tijdens het refrein een extra rocktouch aan het geheel waardoor het meteen erg meezingbaar is. De producingskills van Jason Lytle zijn ook dit keer hoorbaar met enkele speelse, onzichtbare elektronische deuntjes. “In A Drawer” is zowaar een nog beter nummer dan “Casual Party”, het album komt op 10 juni wij kijken er naar uit!

J Mascis was onlangs nog trending op sociale media, hij had namelijk een nieuwe golf gekocht. De sociale media moest vooral lachen met de hilarische foto waar zoveel fout aan is dat een lach niet kan ontbreken. Zoek zelf maar uit wat er mis is (Tip: kledij J Mascis en parkeerplaats van de wagen).

3685 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Crumb – AMAMA (★★★★): Koortsachtige zoektocht

Er zijn van die bands die niet gemaakt zijn voor overdag. Crumb is er zo eentje. Het is het type band dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pearl Jam – “Wreckage”

Pearl Jam reikt over generaties heen en denkt nog niet aan stoppen. Eddie Vedder gaat dan misschien niet meer in de stellingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.