Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ladyhawke

Ladyhawke

De populaire zangeres Ladyhawke uit Nieuw-Zeeland neemt altijd haar tijd voor een nieuw album. Haar debuut verscheen in 2008, gevolgd door “Anxiety” in 2012 en in 2016 verschijnt de opvolger “Wild Things”. Zelf geeft ze aan dat de reden is dat ze alleen materiaal uitbrengt waar ze helemaal achter staat.

Haar sound is in de loop van de jaren weinig veranderd. Haar debuut werd volop geprezen om de aanstekelijke dansbare liedjes en de op de jaren 80 gebaseerde productie. Het tweede album neigde meer naar alternatieve rock, maar bevatte eveneens echte popliedjes. Het tweede album is persoonlijker van aard en gaat onder meer over haar sociale angsten.

De eerste single “Sweet Fascination” van het nieuwe album laat weer een meer electronisch geluid horen, met een lekkere synthetische bass en een fijne melodie. Voor een song over obsessies klinkt dit vrij zorgeloos en vrolijk. Ook Ladyhawke zingt ontspannen en lijkt meer dan tevreden met haar nieuwe sound!

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

23 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief