Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Futile

Futile

Enkele weken geleden verscheen de debuutsingle “I Don’t/You Don’t” van een nieuwe Zweedse electropop band: Futile. Hun geluid is gebaseerd op begin jaren ’90 dance met fijne gitaar hooks. Denk bijvoorbeeld Happy Mondays. Zomers en dansbaar. Vandaag verschijnt de tweede single, en ook deze klinkt weer lekker! Met de bekende drum loop “Funky drummer” van James Brown, een pakkend refrein en een piano-melodie, is dit een plaat voor aan het strand of in de club. Ze hebben goed geluisterd naar hun stadsgenoten The Tough Alliance die dit destijds ook zo goed konden. Indiedance met een klassieke party vibe om je levenslust te vieren!

Facebook / Spotify / Twitter

 

18 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief