Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Peter Bjorn and John

Peter Bjorn And John

De meeste mensen associëren Peter Bjorn and John niet met de drie gasten Peter Morén, Björn Yttling en John Eriksson. De band uit Zweden heeft namelijk één grote hit waarvan niemand een idee heeft wie de uitvoerder is maar het toch uitbundig kan meefluiten. De band is veel meer dan enkel dit. In 2011 bracht de band zijn laatste album Gimme Some uit. Verder gaan we daar niet over uitweiden maar het lijkt er op dat ze zich dit jaar gaan herpakken. “What You Talking About?” is een vrolijk indiepop nummer dat zelfs een klein beetje gefluit bovenhaalt. Net geen drie minuten duurt het nummer maar het is lang genoeg om opgewonden en vrolijk van te worden. Breakin’ Point, de nieuwe plaat, komt uit op 10 juni. Laten we hopen dat dit een plaat wordt boordevol happy songs!

Instagram / YouTube / Twitter / Website / Facebook

11 maart 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief