Nieuwe singles

Nieuwe single The Kills

the kills“Doing It To Death” is de nieuwe single van dit Brits/Amerikaanse rockduo. Zangeres Alison Mosshart is ook wel bekend van supergroep The Dead Weather (met o.a. Jack White). Het laatste album verscheen pas eind vorig jaar. Maar ondertussen heeft ze samen met Jamie Hince alweer het vijfde album “Ash & Ice” opgenomen. Het laatste album “Blood Pressures” verscheen in 2011.

Alsof de tijd heeft stil gestaan lijkt deze nieuwe single zomaar van dat laatste album kunnen komen. Het klinkt exact als dat oude vertrouwde Kills-geluid. Dreigend, meedogenloos, bombastisch maar toch vooral heel lekker. Ook de clip zit vol tegenstrijdigheden. Zo zien we een groep in het zwart geklede mannen synchroon paraderen op een zonnige begraafplaats. Is het macaber of valt het allemaal wel mee? Oordeel zelf maar:

The Kills staan op 1 mei in de Melkweg in Amsterdam. België wordt helaas overgeslagen op deze Europese tour.

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

2 maart 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief