Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Weirdo

Weirdo Butter

Weirdo is een vreemde naam voor een band. Niemand die echt weet wie of wat hij is. Mysterie is iets wat tegenwoordig nogal vaak wordt gebruikt bij bands. Maar wat Weirdo uniek maakt is dat zijn debuutsingle “Butter” een funky dansplakker is. Het valt op dat Weirdo het in zich heeft om zowel een groot publiek aan te spreken als de liefhebbers. Vanaf het begin horen wij er referenties naar Gorillaz, RAC en Phoenix in terug. Met een zomers deuntje kan dit nummer grijze dagen als vandaag opvrolijken. Door ook nog eens een Kalimba te gebruiken zijn de Caraïben nooit ver weg. De boter van Weirdo ligt niet op zijn hoofd maar in zijn dansschoenen.

Facebook / Site / Twitter

W

1 maart 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief