Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Follin

Verleidelijke synthesizers, alternatieve tape-effecten, een oppeppend deuntje en een aanstekelijk stemgeluid. Dit geheel van experimenteren vormt samen het nummer “Roxy” van het duo Madeline Follin en Richie James Follin. Buiten de broer-zusrelatie delen ze ook een grote passie voor alternatieve muziek. Madeline Follin is zangeres bij Cults, een Amerikaanse Indie band (°2010). Maar ook haar broer, Richie James Follin, heeft al heel wat muzikale stappen gezet, in zijn bands Guards (°2010-2011) en The Willowz (°2002). Ze wilden al heel lang samen een officiële plaat uitbrengen maar hun drukke weekschema’s lieten dit niet toe. Uiteindelijk werd er in de zomer van 2015 tijd gemaakt voor een plaat. Dit eerste pareltje “Roxy” heeft vanzelfsprekend echo’s van Cults en Guards in zich. De track is opgenomen in de Stockholm Syndrome Sound Studios in Bushwick en wordt uitgebracht door Father/Daughter Records. Het nummer blijft hangen, dat is een feit! De uptempo beat en catchy tekst neemt je helemaal mee naar betere oorden… Dit smaakt naar meer!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SYML - "Chariot"

SYML vereerde ons land al meermaals met zijn aanwezigheid en stelde nimmer teleur. De laatste keer kwam hij naar Les Nuits in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Honey – “Up Against It”

Black Honey probeert al bijna tien jaar lang hun stempel te drukken op de indierockindustrie. Met een sound niet veel verschillend van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Runnner - "nye"

In 2021 bracht Runnner zijn debuut Always Repeating uit, een akoestisch plaatje waar af en toe wat geëxperimenteerd werd met productiewerk (op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.