Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Follin

Verleidelijke synthesizers, alternatieve tape-effecten, een oppeppend deuntje en een aanstekelijk stemgeluid. Dit geheel van experimenteren vormt samen het nummer “Roxy” van het duo Madeline Follin en Richie James Follin. Buiten de broer-zusrelatie delen ze ook een grote passie voor alternatieve muziek. Madeline Follin is zangeres bij Cults, een Amerikaanse Indie band (°2010). Maar ook haar broer, Richie James Follin, heeft al heel wat muzikale stappen gezet, in zijn bands Guards (°2010-2011) en The Willowz (°2002). Ze wilden al heel lang samen een officiële plaat uitbrengen maar hun drukke weekschema’s lieten dit niet toe. Uiteindelijk werd er in de zomer van 2015 tijd gemaakt voor een plaat. Dit eerste pareltje “Roxy” heeft vanzelfsprekend echo’s van Cults en Guards in zich. De track is opgenomen in de Stockholm Syndrome Sound Studios in Bushwick en wordt uitgebracht door Father/Daughter Records. Het nummer blijft hangen, dat is een feit! De uptempo beat en catchy tekst neemt je helemaal mee naar betere oorden… Dit smaakt naar meer!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soft Launch – "Piano Hands"

Wat collega’s Declan McKenna en CMAT betreft is Soft Launch zeker een band om in de gaten te houden. De vijfkoppige, Ierse…
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.