Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Follin

Follin

Verleidelijke synthesizers, alternatieve tape-effecten, een oppeppend deuntje en een aanstekelijk stemgeluid. Dit geheel van experimenteren vormt samen het nummer “Roxy” van het duo Madeline Follin en Richie James Follin. Buiten de broer-zusrelatie delen ze ook een grote passie voor alternatieve muziek. Madeline Follin is zangeres bij Cults, een Amerikaanse Indie band (°2010). Maar ook haar broer, Richie James Follin, heeft al heel wat muzikale stappen gezet, in zijn bands Guards (°2010-2011) en The Willowz (°2002). Ze wilden al heel lang samen een officiële plaat uitbrengen maar hun drukke weekschema’s lieten dit niet toe. Uiteindelijk werd er in de zomer van 2015 tijd gemaakt voor een plaat. Dit eerste pareltje “Roxy” heeft vanzelfsprekend echo’s van Cults en Guards in zich. De track is opgenomen in de Stockholm Syndrome Sound Studios in Bushwick en wordt uitgebracht door Father/Daughter Records. Het nummer blijft hangen, dat is een feit! De uptempo beat en catchy tekst neemt je helemaal mee naar betere oorden… Dit smaakt naar meer!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elephant – "The Morning" (feat. Meskerem Mees)

De Rotterdamse indieband Elephant heeft een nieuwe single uit, en het is er eentje met onze Gentse singer-songwriter Meskerem Mees. Na Elephants…
LiveRecensies

Amber Run @ Het Depot: Een explosieve set die tot in je hart gaat

Alles om ons heen is vergankelijk en toch het vieren waard. Die boodschap bracht indierocktrio Amber Run gisteren met zich mee naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angelo De Augustine - "The Ballad of Betty and Barney Hill"

In 2021 bracht de Amerikaanse Angelo De Augustine nog het veelgeprezen A Beginner’s Mind uit met Sufjan Stevens. Nu werkt hij aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.